Ποιοι είμαστε

photo life press 

Η φωτογραφική επιχείρηση photo life press λειτουργεί από το 1980 στη Λαμπρινή στην Αθήνα.
Ο ιδρυτής της, Αντωνόπουλος Γεώργιος, μετά από πολυετή παρουσία στον χώρο του φωτορεπορτάζ με συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά της χώρας, αφοσιώθηκε στην φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων με σκοπό την καλλιτεχνικά άρτια αλλά και ενθουσιώδη αποτύπωση των πιο ευτυχισμένων στιγμών των πελατών του, χωρίς να έχει ξεχάσει την αγάπη του για την φωτογραφία δρόμου και το φωτορεπορτάζ.
Υπεύθυνος του Photo Life Press σήμερα είναι ο βραβευμένος με το Athens Photo Word 2019 με αποκλειστική δωρεά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος, φωτογράφος Γιάννης Αντωνόπουλος.
Ο δεσμός του Γιάννη Αντωνόπουλου με τη φωτογραφία ξεκινά από νεαρή ηλικία, καθώς δούλεψε από νωρίς δίπλα στον πατέρα του Γιώργο αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις.
Περαιτέρω μελέτησε την τεχνική της αναλογικής και ψηφιακής φωτογραφίας, καθώς και ιστορία και αισθητική της σύγχρονης φωτογραφίας στον φωτογραφικό τομέα του πολιτιστικού ομίλου του Πανεπιστημίου Αθηνών στον οποίο, από το 2015 έως σήμερα, είναι καθηγητής φωτογραφίας.
Έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκθέσεις φωτογραφίας ενώ εξακολουθεί να δημιουργεί και να εκθέτει σε διάφορους χώρους στην Ελλάδα, μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα στην διδασκαλία της φωτογραφίας και την δημιουργία. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί ανάμεσα σε άλλα σε περιοδικά όπως η Lifo και το Photologio.
       
Αντωνόπουλος Γιώργος                                      Αντωνόπουλος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου