Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018

Νέο σύστημα mirrorless φωτογραφικών μηχανών πλήρους κάδρου από τη Nikon

Νέο σύστημα mirrorless φωτογραφικών μηχανών πλήρους κάδρου από τη Nikon με δύο σώματα και τρεις νέους φακούς και κυκλοφορία του νέου φακού AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR
H Nikon παρουσιάζει το νέο σύστημα μοντούρας Z και κυκλοφορεί δύο φωτογραφικές μηχανές mirrorless πλήρους κάδρου: τη Z 7 και τη Z 6
Αθήνα, Ελλάδα, 23 Αυγούστου 2018:Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία των Z 7 και Z 6, δυο νέων φωτογραφικών μηχανών mirrorless πλήρους κάδρου με φορμά FX, καθώς και των φακών NIKKOR Z που διαθέτουν μια νέα μοντούρα μεγαλύτερης διαμέτρου. Λεπτομέρειες σχετικά με τους φακούς NIKKOR Z μπορείτε να βρείτε εδώ.
Η φιλοσοφία του «Mirrorless Reinvented» στο σύστημα μοντούρας Z της Nikon
Το σύστημα μοντούρας Z περιλαμβάνει φωτογραφικές μηχανές mirrorless με μια νέα μοντούρα με μεγαλύτερη διάμετρο, καθώς και συμβατούς φακούς NIKKOR Z και αξεσουάρ. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί με κεντρική ιδέα την επιδίωξη μιας νέας διάστασης στην οπτική απόδοση. Κληρονόμησε την παράδοση της Nikon σε ποιότητα, κορυφαία τεχνολογία φωτογράφισης, εξαιρετικό χειρισμό και μεγάλη αξιοπιστία με όλες τις καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR.
Στο κέντρο του νέου συστήματος μοντούρας Z είναι η νέα μοντούρα με μεγαλύτερη διάμετρο που ανοίγει νέες δυνατότητες στη σχεδίαση φακών, αναπτύσσοντας τις ικανότητες της οπτικής απόδοσης. Το σύστημα μοντούρας Z θα διαθέτει μεγάλη ποικιλία φακών υψηλών αποδόσεων*, μεταξύ αυτών και τον ταχύτερο φακό στην ιστορία της Nikon, με f/0,95. Επιπρόσθετα, ο νέος προσαρμογέας μοντούρας θα παρέχει συμβατότητα με τους φακούς NIKKOR μοντούρας F, εξασφαλίζοντας περισσότερες επιλογές στους φωτογράφους.
Το γράμμα “Z” είναι η γέφυρα που οδηγεί σε ένα νέο κεφάλαιο. Η σειρά Z της Nikon απηχεί τη συνεχή επιδίωξη της Nikon για την απόλυτη απόδοση. Επαναπροσδιορίζει όσα είναι δυνατά και παρέχει στους φωτογράφους τα εργαλεία για να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους.
Η Nikon θα επεκτείνει την αξία των φωτογραφικών μηχανών mirrorless μέσω της επιδίωξης μιας νέας διάστασης στην οπτική απόδοση, διατηρώντας την παράδοση της ποιότητας Nikon καθώς δίνει τη δική της απάντηση στην ανάπτυξη της τεχνολογίας φωτογράφισης. Παρέχοντας εντυπωσιακά νέα προϊόντα στους φωτογράφους, η Nikon θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρωτοπορία της απεικόνισης.
*Εντός των εναλλάξιμων φακών για φωτογραφικές μηχανές SLR της Nikon και των προηγμένων φωτογραφικών μηχανών με εναλλάξιμο φακό
περισσότερες πληροφορίες:www.nikon.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου